PIRKIMO TAISYKLĖS IR POLITIKA:

1. Jei prekę ar paslaugą įsigijote internetu arba kitu būdu ne parduotuvėje (telefonu, paštu, iš išnešiojamosios prekybos agento), turite teisę nutraukti sandorį ir grąžinti užsakymą per 14 dienų laikotarpį nuo atlikto pirkimo dėl bet kokios priežasties ir be jokio paaiškinimo.

2. Jeigu norite atsiskaityti dalimis: prašome prieš perkant susisiekti [email protected] .

3. Kai savo atvykimą į kursą atšaukiate likus mažiau nei /arba 14 dienų iki numatyto kurso datos, galime grąžinti 30% nuo Jūsų įmokėtos sumos, jeigu buvote sumokėję visą kursų sumą. Jeigu , šiuo atveju, Jūsų sumokėta įmoka buvo lygi 50 procentų nuo numatytos kurso sumos, grąžinti pinigų nebegalėsime, bet pasiūlysime palikti jau įmokėtus pinigus ir panaudoti juos Jums kituose, artimiausiuose kursuose.

4. Jeigu dėl tam tikrų aplinkybių negalite atvykti į kursą ir apie tai pranešate likus mažiau nei/arba 2 dienos iki numatyto kurso datos, galime Jūsų pinigus ,,užšaldyti" ir panaudoti juos kitame kurse. 

PATVIRTINIMAS

Jūsų pirkimą patvirtinsime laišku. Jeigu per vieną darbo dieną negavote jokio laiško apie atliktą pirkimą, prašome nedelsiant susisiekti [email protected]


PRIVATUMO POLITIKA

Ši privatumo politika nurodo www.gdprleaders.com interneto svetainės valdytojo, Agnės Jakniūnienės, indv. veiklos nr: 781561, elektroninio pašto adresas [email protected] (toliau – Duomenų Valdytojas), vykdomo  lankytojų ir kitų užklausas siunčiančių ar telefonu susisiekiančių duomenų subjektų asmens duomenų tvarkymo sąlygas, taip pat duomenų subjektų teisių įgyvendinimo tvarką, kitas su duomenų subjektų asmens duomenų apsauga susijusių klausimų ir procesų vykdymo tvarką. Visi asmens duomenys yra tvarkomi remiantis Bendruoju asmens duomenų apsaugos reglamentu ES 2016/679, elektroninių ryšių įstatymu bei atsižvelgiant į nacionalinę tos šalies, kurioje fiziškai yra svetainės lankytojas duomenų apsaugos teisę ir ją lydinčius aktus.

2. Valdytojas gali pakeisti privatumo politiką, todėl labai prašome periodiškai patikrinti, ar esate susipažinę su naujausia privatumo politikos redakcija vis užsukant ir patikrinant ,,Teisinė informacija" skiltį, adresu www.gdprleaders.com

3. Interneto svetainės lankytojų ir kitų suinteresuotų paslaugomis duomenų subjektų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis galiojančiais teisės aktais, įskaitant, bet neapsiribojant ir elektroninių ryšių įstatymą, Bendrąjį asmens duomenų apsaugos Reglamentą 2016/679, ir užtikrinant tinkamas technines bei organizacines asmens duomenų apsaugos priemones, įskaitant, bet neapsiribojant tinkamą prieigą prie duomenų (slaptažodžiai, ugniasienė, VPN tinklas ir kt.), ribotas duomenų valdymas (duomenų naikinimas), prieigos teisių suteikimas tik su paslauga susijusiems asmenims, ribotas atskleidimas trečiosioms šalims.

4. Jūsų asmens duomenys perduodami Valdytojo duomenų tvarkytojams:

a)  kursų organizatoriams IAPP, Briuselis, Belgija.

b) tiekėjams,  teikiantiems interneto svetainės talpinimo bei priežiūros paslaugas mozello SIA, Latvija.

c) naujienlaiškių siuntimo paslaugas, teikiančiai įmonei.

d) elektroninio pašto  paslaugas teikiančiai įmonei 1&1 mail and media Inc, JAV. 

e) Internetinio bei telefoninio ryšio paslaugų tiekėjams Telia Lietuva, Lietuva.

f) bankui: AB ,,SWED BANK", Lietuva.

g) AVAST saugaus Interneto tinklo tiekėjui, Čekija, Praha 

4.1.  Įstatymuose numatytais atvejais jūsų duomenys gali būti perduoti kompetentingoms valdžios institucijoms, tiriančioms tam tikrus galimus nusikaltimo atvejus ar atliekančioms auditą. 

5. www.gdprleaders.com pateikiamuose straipsniuose gali būti nuorodų į kitų interneto svetainių puslapius, ar paslaugas. Valdytojas nėra atsakingas už trečiųjų šalių interneto svetainių  taikomas privatumo politikas, todėl rekomenduojame susipažinti su interneto svetainių, į kurias esate nukreipiami, privatumo politikomis. 

6. Valdytojas nėra atsakingas už asmens duomenų saugumą, jeigu naršote interneto svetainėje, siunčiate užklausas ar rašote elektroninį laišką kol esate prisijungę prie viešos prieigos Wi-fi tinklo, nesaugaus namų ar darbo interneto tinklo.

SLAPUKŲ NAUDOJIMAS

Slapukai

7. Interneto svetainėje yra naudojami „slapukai“ (angl. cookies) – maži tekstiniai failai, išsaugomi jūsų įrenginio (pavyzdžiui, kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai jūs naršote interneto svetainėje. Slapukai reikalingi:

A) užtikrinti tinkamą interneto svetainės veikimą;

8. Valdytojas naudoja šių rūšių  slapukus:

RŪŠISPAVADINIMASFUNKCIJOSGALIOJIMO LAIKAS
Funkcinis__cfduidSkirtas interneto svetainėje besilankančio asmens informacijos ir tapatybės apsaugai.1 metai
FunkcinisAWSALB
Optimizuoja svetainės veiklą.6 dienas
FunkcinisPHPSESSID
Naršymo sesijos palaikymui

 

Svetainėje naudojami tik funkciniai slapukai.

9. Išsamesnę informaciją apie slapukus, jų veikimo principus ir nustatymus galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org.

Komunikacijos įrankiai

10. Atsakyti į jūsų pateiktą užklausą ir išsaugoti susirašinėjimo įrodymus (įgyvendindamas teisėtą interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų), Valdytojas tvarko šią jūsų pateiktą informaciją:

  • vardas,  pavadinimas, elektroninio pašto adresas arba telefonas, paklausimo turinys. Nenurodę šios informacijos, negalėsite su mumis susisiekti pateikdami paklausimą per kontaktinę formą. Šiuo atveju taip pat tvarkoma paklausimo gavimo data, laikas.
  • paklausimą siunčiant interneto svetainėje nurodytais elektroninio pašto adresais, tvarkomas vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, elektroninio laiško data, laikas ir susirašinėjimo su Valdytoju turinys.

11. Kartu su paklausimais pateikti asmens duomenys ir tolimesnis jūsų bei Valdytojo atstovo susirašinėjimas bus saugomas tiek, kiek tai bus reikalinga siekiant įvykdyti konkrečią užduotį bei užtikrinti Valdytojo teisių įgyvendinimą. Paklausimai po paskutiniojo susirašinėjimo dienos užklausose yra saugomi iki 6 mėnesius, o esantys elektroniniame pašte iki 3 mėnesių.

11.1. Paklausimai, kurie yra susiję su mokėjimu, bankiniu pavedimu ar kitu finansiniu duomeniu yra saugomi 10 metų.

11.2. Paklausimai, kurie yra susiję su kursais, egzaminais ar sertifikavimu yra saugomi 5 metus.

12. Kiekvienas interneto svetainės lankytojas gali užsiprenumeruoti naujienas apie Valdytojo vykdomą veiklą, naujus paslaugų pasiūlymus ar kitą panašaus pobūdžio informaciją. Naujienlaiškių siuntimo bet kada galima atsisakyti paspaudžiant naujienlaiškyje esančią atsisakymo nuorodą. Jei neatšauksite sutikimo tvarkyti jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu, jūsų asmens duomenys bus tvarkomi 5 metus nuo naujienlaiškio prenumeratos dienos. Jūsų teisės, susijusios su asmens duomenų tvarkymu, nurodytos Privatumo politikos skiltyje TEISIŲ ĮGYVENDINIMAS.

TEISIŲ ĮGYVENDINIMAS

Jūs turite teisę

1. Teisę susipažinti su Valdytojo tvarkomais  asmens duomenimis apie Jūsų asmenįTeisės susipažinti ir reikalauti ištaisyti asmens duomenis įgyvendinamos pateikiant rašytinį prašymą Valdytojui elektroninio pašto adresu [email protected] (jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas arba tapatybę įrodantis duomuo). Prašyme susipažinti su asmens duomenimis prašome  nurodyti, su kokiais asmens duomenimis pageidaujate susipažinti ir kokią informaciją pageidaujate gauti. Teisė įgyvendinama per 30 dienų nuo tapatybės patvirtinimo.
2. Teisę reikalauti ištaisyti neteisingus arba netikslius savo asmens duomenis, kuriuos buvote pateikę
3. Teisę reikalauti ištrinti neteisėtai tvarkomus duomenisŠi teisė nėra absoliuti. Jai galioja Europos teisės aktai. Teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo elektroninio pašto adresu [email protected](jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas arba kitaip identifikuojamas asmuo)Duomenų valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo dienos ištrina atitinkamus asmens duomenis arba atsisako patenkinti prašymą ir raštu nurodo atsisakymo priežastis.
4. Teisę reikalauti, kad Valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymąŠi teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu [email protected](jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas arba kitas asmenį identifikuojantis duomuo). Kai prašoma apriboti tik dalies asmens duomenų tvarkymą, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių tvarkymą prašoma apriboti.Jei prašymas yra pagrįstas, asmens duomenų tvarkymas apribojamas nedelsiant. Asmuo apie apribojimą informuojamas asmeniškai.
5. Teisę į duomenų perkeliamumąŠi teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu [email protected],jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas arba kitas asmenį identifikuojantis duomuo.Kai prašoma perkelti tik dalį Valdytojo tvarkomų asmens duomenų, prašyme turi būti nurodytos asmens duomenų kategorijos, kurių atžvilgiu įgyvendinama teisė į duomenų perkeliamumą. Jei prašymas yra pagrįstas, Valdytojas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo prašymo gavimo pateikia jums arba jūsų nurodytam duomenų valdytojui jūsų asmens duomenis naujausiu, kompiuterio skaitomu formatu (priklausomai nuo jūsų pageidavimo, susisteminti asmens duomenys yra siunčiami elektroniniu paštu arba įrašomi į išorinę laikmeną arba perduodami nurodytam kitam Duomenų valdytojui). 
6. Teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi tam tikri Jūsų asmens duomenys
Ši teisė įgyvendinama pateikiant rašytinį prašymą Valdytojo buveinės adresu arba elektroninio pašto adresu [email protected],jeigu pateikiamas el. parašu pasirašytas prašymas arba kitas asmenį identifikuojantis duomuo. Išreiškus nesutikimą su asmens duomenų tvarkymu bus vertinama, ar jūsų teisėtas interesas, dėl kurio nesutinkate su asmens duomenų tvarkymu, yra viršesnis už Valdytojo teisėtą interesą, kuriuo Valdytojas grindžia jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Ši teisė yra absoliuti dėl rinkodaros ir marketingo tikslų naudojamų duomenų tvarkymo. Todėl naujienlaiškio atsisakymui, bet kada galite pasirinkti ,,unsubscribe" mygtuką, paspausdami nuorodą esančią naujienlaiškyje ir Jūsų asmens duomenys bus pašalinti iš visų marketingo sistemų.

7. Teisę paduoti skundą priežiūros institucijaiŠi teisė gali būti įgyvendinama pateikiant skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai dėl bet kokių su jūsų asmens duomenų tvarkymu susijusių Valdytojo veiksmų, toje teritorijoje, kurioje Jūs esate registruotas.


Su privatumo politika susijusių klausimų pateikimas:

+370 6 9554953

[email protected]

[email protected]

Visus klausimus atsakysime per 30 dienų nuo užklausos gavimo.

0

 .